Projekat “Plava voda”

Hipokrizija, inverzija logike, bezakonje ili kako već nazvati sve ono što nam serviraju korisni idioti i (za)ostali i to sve u “interesu” građana Zenice.

Na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća na dnevnom redu je informacija o projektu “Plava voda”.

Uprava JP ViK je prije više od tri godine, tj. 24.11.2017.godine, na adresu kabineta gradonačelnika uputila stav u vezi pogrešnih procjena i negativnih efekata realizacije projekta “Plava voda” iz kojeg se jasno može vidjeti sva šteta koju će u budućnosti platiti građani Zenice.

Gradonačelnik nikada nije odgovorio na dopis JP ViK ………. ???

Budućnost grada nije bitna, nije bitno niti što će voda poskupiti 80%, bitni su Regulacioni planovi i pljačka gradskog zemljišta, ili kako to veliki vizionari kažu “neka se gradi”.

Znamo da se principi anarhije temelje na “totalnoj slobodi” koja sprječava svaki oblik vladavine Zakona, a čemu svakodnevno svjedočimo u Zenici.
Tužno je gledati gradske vijećnike i političke stranke koje participiraju u Gradskom vijeću koji probleme vide u svemu osim tamo gdje oni stvarno jesu, a to je korupcija, školovano neznanje i sustavno kršenje Zakona BiH.

Postavlja se pitanje šta rade i misle doktori nauka, profesori, ministri, patrioti i revnosni fotografi Zenice koja nestaje?
Šta rade i misle korisni idioti i (za)ostali, znamo.

ZENICA ZNA, ŽELI I MORA BOLJE

Podijeli:
Vrh